Thursday, 29 December 2011

randy pangalila VS abg square

Assalamualaikum wrt.

Cuti sem hendak pun sampai di penghujungnya..Cuti sem kebanyakan dihabiskan dengan makan,tidur,pergi kampung.hmm..dan berat pun..ehemm2..hihihi
time cuti sem ni jugalah mata kerap menonton tv. dan cerita yang agak tertarik untuk tengok.."cinta nada"
of courselah sebab hero nye randy. dan beliau handsome.




handsome what? =)


ya..dia memang handsome dan "jangan menilai hati melalui paras rupa"
paras rupa dapat menyembunyikan isi hati seseorang.
cantik paras rupa,tidak bermakna seseorang itu baik.
dan hati yang tidak tenang,tidak bermaksud dapat disembunyikan dengan makeup or something else.  :)

dibukakan cerita time orented unikl
dapat group yang majority students mbbs.
surely rasa..hmmm.ok..students doc and nurse
seriously rasa down dan bermonolog.. "yea,diam je" hihihih
salah sorang..muka dia..hmm..honestly handsome.
body shape..seorang atlet(menilai beliau atas pengalaman seorang atlet..cewaah)
dan beliau agak pendiam.

apabila kembali ke campus lepas cuti mid-sem rasanye..
ade roomate cakap muka "abg square" macam randy pangalila.
time tu memang blur siapakah randy pangalila?
mat indon mane?
belakon cerita ape?
than..terjawablah..
yeahh..hmm..ok..hmm


cukuplah dari pandangan sisi. 
ini pun dah cukup bukti untuk menerangkan beliau handsome macam randy.
jap.silap. handsome lagi dari randy disebabkan randy takde tahi lalat di hujung bibir like him =)
disarankan kepada yang membaca artikel ini..agak tidak menaruh syak wasangka ape-ape.
act,die tak pendiam.alah..tak penah kenal..of course malu-malu kucing
he`s very sporting.

saya suka kawan die je.haha

-selalu mengingati Allah S.W.T ,insyaAllah Allah juga selalu mengingati kita-

No comments:

Post a Comment